سبزی پلو با ماهی / غذای شب عید

 

 

مواد لازم واسه جفت و جور سبزی پلو با ماهی:

برنج – ۴ پیمانه

سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شید، شنبلیله و گشنیز – از هر کدوم ۲۰۰ گرم

  • ماهی شیر – ۱عدد متوسط
  • آرد سفید – ۲ فنجون
  • زردچوبه و دارچین – به اندازه لازم
  • لیموترش – ۴ عدد
  • روغن مایع – نصف فنجون
  • تمبر هندی – یه بسته
  • نمک و فلفل – به مقدار خیلی کم
  • پیاز – یه عدد بزرگ
  • سیر – ۴ حبه

 

روش درست کردن سبزی پلو با ماهی :

اول برنج آب کش شده رو کم کم داخل قابلمه ای که درته اون مقداری روغن مایع ریخته و به دلخواه نون لواش یا سیب زمینی گذاشته اید، ریخته و لا به لای برنجا رو از سبزی پلوییتان که از قبل خورد و آماده کردین بریزین و با اضافه کردن روغن بذارین دم بکشه.کمی از گشنیز، جعفری وشنبلیله این سبزیا رو واسه ماهیا کنار بذارین.

ماهی شیر رو پس از تمیز کردن به تیکه های هم اندازه تقسیم کرده، اونا رو حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز و نمک و فلفل بذارین و مقدار نمک رو کم بزنین چون که تمبر هندی خود بسیار نمک داشته و ممکنه غذای شما رو شور کنه.

پس از نیم ساعت که ماهیا با آب لیمومزه دار شدن اونا رو از آب لیمو بیرون کشیده و در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابونین و سرخ کنین.

دراین مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهیا با طعم خاص می رسه طوری که اول تمبر هندی رو داخل یه لیوان آب حل کرده و از صافی عبورداده کنار بذارین. در ظرفی دیگه پیاز و سیر رو با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده، گشنیز، جعفری و شنبلیله خورد شده ای رو که از سبزیای پلویی کنار گذاشته بودین به اونا اضافه کرده و بذارین خوب با هم سرخ شن، پس از سرخ شدن، تمبر هندیای حل شده در آب رو به اونا اضافه کنین و بذارین جوش بیاد و جا بیفته.

این مایع سس مانند رو روی ماهیای سرخ شده ریخته و بذارین همینطور با درب باز روی شعله کم بجوشه تا ماهیا رو مزه دار کنه.پس از بیست دقیقه ماهی خوشمزه شما آماده س.

آشپزی غذای شب عید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *