ساندویچ فرانسوی گرم

ساندویچ فرانسوی گرممواد لازم:

  • نون فرانسوی بلند=۱ عدد
  • پنیر کرافت شیشه ای=۴ قاشق غذاخوری
  • مایونز=۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل=کمی
  • سس کچاپ=کمی
  • کاهو خرد شده=به مقدار لازم
  • خیارسبز حلقه شده=۱ عدد
  • گوجه فرنگی حلقه شده=۱ عدد
  • زیتون مشکی  حلقه شده=۴ عدد
  • تخم مرغ آبپز حلقه شده=۱ عدد
  • کالباس مکعبی شده=به مقدار لازم
  • پنیر ورقه ای=۲ عدد

روش درست کردن :

۱- نون رو طبق شکل از وسط باز کنین.

ساندویچ فرانسوی گرم

۲- یه طرف نون رو با قاشق پنیر کشیده بعد طرف دیگه نون رو سس مایونز کشیده و کمی کچاپ ریحته و روی کچاپ چند قطره سس خردل بریزین بعد دو طرف نون رو روی هم فشار بدین تا مواد جذب هم شن.

ساندویچ فرانسوی گرم

۳- مواد لازم رو لای نون گذاشته بعد پنیر ورقه ای رو روی مواد بذارین.

ساندویچ فرانسوی گرم

۴- نون رو در آلومینیوم پیچیده بعد به مدت ۵ دقیقه در فر بذارین تا پنیر اون ذوب شده و ساندویچ کمی گرم شه.

ساندویچ فرانسوی گرم

۵- ساندویچ رو از فر خارج کرده با کارد به صورت رول بریده و همراه با سیب زمینی سرخ کرده بخورین.

آشپزی در خونه آشپزی نوین آموزش درست کردن غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *